Szukaj w serwisie
new!
Szukaj
MENU
Strona główna
Sprint
Wyścigi dystansowe
Skijoring i Pulka
Canicross
Bikejoring
Juniorzy
Regulaminy
Szkolenia
Formularze
Zawody
Kalendarz zawodów
Mistrzostwa Polski
Puchar Polski
- Dryland
- On Snow 2015 (mid)
- On Snow 2013 (sprint)
- On Snow 2013 (mid)
- ARCHIWUM
Licencje
- klubowe
- zawodnicze
Klasy Sportowe
Kadra narodowa
Sędziowie
ME ECF 2016 - wyżywienie
Wyżywienie Zawodnicy - jest możliwość wykupienia wyżywienia (śniadanie, lunch, obiad). Osoby towarzyszące - jest możliwość wykupienia wieczoru maszera oraz sobotniego obiadu . NOVE MESTO 2016 ---- Menus 13 to 16 October ---- Hotel SKI Wieczór maszera dla osób towarzyszących (buffet Saturday dinner): 15 eur. Wszystkie inne posiłki: : 9 eur => zupa + do wyboru jedna z trzech propozycji - lunch- 11:30-13:30 9 eur - obiad- 18:00-20:00 9 eur Śniadanie w formie bufetu każdego dnia 6:30-8:30 8 eur Wszystkie posłki będą wydawane w HOTEL SKI THURS dinner A) Beefbrothwith liver and ricenoodles 1) 120 g wildboargoulash Hubert, dumplings 2) 100 g Porkstyrfrywithmushrooms, roastedpotatoes, veg. garnish 3) 150 g friedfilletof cod, potatoes, lemon, veg. garnish FRI lunch B) Potatosoupwithmushrooms 1) 150 g piecesofroastpork, braisedcabbage, potatodumplings 2) 100 g chickenmixturewithspringvegetables, steamedrice, veg. garnish 3) 250 g Spaghetti withvegetablemixturetoppedwith cheese FRIdinner C) Cabbagesoupwithsausage 1) 120 g friedporkfillet, lemon, potatosalad 2) 100 g chicken steak on herbs, rice, vegetablegarnish 3) 250 g vegetablerisottowithmushroomstoppedwith cheese SAT lunch D) Lentilsoupwithsausage 1) 120 g Rustic style roastedpork, spinach, potatodumplings 2) 120 g Homemadesmokedneckofpork, mashedpotatoes, gherkin 3) 250 g vegetable plate withboiledegg and a herb dressing SAT dinner E) Vegetablesoup 1) 120 g roastbeef in redwinesauce, dumplings 2) 120 g Pork Steak withmushrooms,rice, vegetablegarnish 3) 150 g friedmushrooms, friedpotatoes, tartar sauce SUN lunch F) Goulashsoup 1) 120 g friedchickenfillet, lemon, mashedpotato, gherkins 2) 100 g roastbeef in creamsauce, cranberries, dumplings 3) 250 g Pasta Penne withtomatoes, garlic and Basil sprinkledwith cheese SUN dinner G) Garlicsoupwithroastbread 1) 120 g roastlefofporkwithmushrooms, pasta 2) 1/4 roastedchicken ala pheasant, mashedpotatoeswithonion and Bacon, gherkin 3) 200 g GrilledVegetablemixture, roastedpotatoes Posiłki należy zarezerwować i opłacić . Prosimy o przesłanie rezerwacji posiłków wg poniższego zestawienia na adres e-mail: awodzinska@mushing.pl oraz dokonanie wpłaty na konto PZSPZ , Nr konta: 89 1090 1883 0000 0001 1489 1781 do dnia 8 września 2016. 1) Wieczór maszera dla osób towarzyszących : ............. x 15 eur: ......................... ? 2. a) Meals "A - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 2. b) Meals "A - 2" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 2. c) Meals "A - 3" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 3. a) Meal "B - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 3. b) Meal "B - 2" : ........... x 9 eur = ............ ..................... eur 3. c) Meal "B - 3" : ........... x 9 eur = ............ ..................... eur 4. a) Meals "C - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 4. b) Meals "C - 2" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 4. c) Meals "C - 3" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 5. a) Meals "D - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 5. b) Meals "D - 2" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 5. c) Meals "D - 3" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 6) Meal "E" dla osób towarzyszących : ......... x 9 eur =...........eur 7. a) Meals "F - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 7. b) Meals "F - 2" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 7. c) Meals "F - 3" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 8. a) Meals "G - 1" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 8. b) Meals "G - 2" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 8. c) Meals "G - 3" : .......... x 9 eur = ............ ..................... eur 9. a) Breakfast "Thursday": .......... x 8 = ............................ eur 9. b) Breakfast "Friday": .......... x 8 = ............................ eur 9. c) Breakfast "Saturday": .......... x 8 = .............................eur 9. d) Breakfast "Sunday": ........... x 8 = .............................eur TOTAL: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . = ............................. eur
2016-09-05 00:00:00 Anna Wodzińska, Sekretarz Generalny PZSPZ
pokaż wszystkie newsy
---------------------------------------------------------------------
Władze i Dokumenty Związku
Statut PZSPZ
Władze PZSPZ
Komisje PZSPZ
Uchwały Zarządu
Członkowie PZSPZ
Kontakty
Polecamy strony
IFSS
WSA
ICF
Polskie Towarzystwo
Medycyny Sportowej
PRZEPISY ANTYDOPINGOWE POLSKIEJ AGENCJI ANTYDOPINGOWEJ